Diáknapok mozi szombaton és vasárnap

Diáknapi vetítésekre invitálja a fiatalokat a Dózsa Mozicentrum, szombaton és vasárnap is. Április 9-én, szombaton 17.00 órától A Főnök című amerikai vígjátékot nézheti meg hatvan, diáknapos karszalaggal rendelkező diák, másnap 10.00 órától pedig a Kung Fu Panda 3. című amerikai-kínai családi animációs filmet vetítik, amelyre húsz, diáknapos karszalaggal rendelkező diákot várnak.

A vetítéseken való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet a diaknapok@diaknapok.hu címre küldött levélben tudtok megtenni.

Helyszín: Dózsa Mozicentrum, Dózsa György tér 1.


Április 9., szombat 17.00

A Főnök

magyarul beszélő amerikai vígjáték, 99 perc, 2016 (16)
Rendező: Ben Falcone
Főszereplők: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage

Melissa McCarthy (Koszorúslányok, Női szervek) egy iparmágnást alakít, aki börtönbe kerül bennfentes kereskedés miatt. Amikor kiszabadul, és Amerika legújabb kedvenceként akarja újra piacra dobni magát, a korábban átvert áldozatai közül nem mindenki igyekszik fátylat borítani a kétes múltra.


Április 10., vasárnap 10.00

Kung Fu Panda 3.

magyarul beszélő amerikai-kínai családi animációs film, 95 perc, 2016 (6)
Rendező: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh
Magyar hangok: Gáspár András, Dörner György, Tahi-Tóth László, Zsigmond Tamara

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.

És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

Diáknapok mozi