A befizetések alapja a nevező iskolák által kitöltött „Iskolai összesítő”, melyet február 28-ig kell visszaküldeni a diaknapok@diaknapok.hu e-mail címre.

Az összesítőn a nevezések, szállás, étkezési igények leadásán túl nyilatkozni kell a befizetés módjáról (kp, vagy átutalás), illetve a befizető adatairól (név, cím) – akinek részére a számlát kiállítjuk,  illetve a postacímről,  ahova az átutalásos számlát küldjük. Az átutalást csak a számla kézhezvétele után kérjük teljesíteni.

Fizetési határidő: 2017. március 20.

A nevezési díj megadott határidőre történő befizetésének elmulasztása esetén nem áll módunkban a jelentkezést elfogadni.

A nevezési díjak (2012 óta változatlanul) 2016-ban a következők:
Egyéni műsorszámok esetén: 1000 Ft/fő/ kategória
Két és három fő esetén: 1800 Ft/csoport/kategória
Csoportok esetén: 3200 Ft/csoport/kategória

A regisztrációt és az ezzel kapcsolatos befizetéseket is a középiskolák koordinálják. Minden intézmény saját hatáskörben dönti el, hogy milyen módon tudja támogatni a diákokat.

A felhívásunk alapján az étkezési díjakat és a szállásköltséget a megrendelések alapján a résztvevőktől be kell szednünk. Rendszerint ezt is az iskolák bonyolítják.

A 2017-re érvényes árak a következők:
Ebéd                600 Ft
Vacsora          800 Ft
Szállás          2500 Ft (az ár 18% áfát tartalmaz) + Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett 450 Ft/fő/éj

Egyenként is van lehetőség a befizetésre, hiszen az is előfordul, hogy a diákok maguk fizetnek mindent átutalással vagy készpénzben. Ebbe a diáknapok szervezőinek nincs jogosultsága beleszólni. Az iskolai összesítőn kell jelezni a befizető adatait!

Készpénzes befizetésre a következő időpontban van lehetőség:
Székesfehérváron a Művészetek Házában (III. Béla király tér 1.) március 8-án és 9-én, 8-16 óráig Nagyné Cziráki Évánál
Dunaújvárosban a Rudas Közgazdasági Szakközépiskolában március 8-án, 14-15 óra között Zolta Anitánál

Átutalás: a február 28-ig beérkezett iskolai összesítők alapján azonnal kiküldjük az átutalásos számlákat. A fizetési határidő (március 20.) betartása miatt fontos az összesítő pontos kitöltése, és határidőre való visszaküldése!
A versenytől való visszalépést csak írásban fogadjuk el. Ebben az esetben a visszafizetés módja:

A regisztrációs díj 50%-át csak a verseny előtt 4 munkanappal nappal, tehát 2017. március 27-ig, az intézményünkbe beérkezett, Juhász Zsófia igazgató asszonynak címzett kérelem alapján áll módunkban visszautalni, vagy készpénzben visszafizetni.
2017. március 28. után regisztrációs díjat nem utalunk vissza.

Az étkezési díjakat és a szállás díjat szintén a verseny előtt 4 munkanappal, tehát 2017. március 27-ig, az intézményünkbe beérkezett, Juhász Zsófia igazgató asszonynak címzett kérelem alapján áll módunkban visszautalni, vagy készpénzben visszafizetni.
2017. március 28. után semmilyen pénzt nem utalunk vissza.

 

 

Székesfehérvár, 2017. január 2.

 

 

                                                                                                                      Szervezők