Indul a regisztráció: tájékoztató a nevezésről

Hamarosan indul a regisztráció 2018-as Diáknapokra. A nevezési felület megújult, ezzel kapcsolatban hangzott el tájékoztató a Barátság moziban, ahova az iskolai kapcsolattartókat invitálta meg a Fehérvári Programszervező Kft., a rendezvény szervezője.

A Programszervező ügyvezetője köszöntötte a kapcsolattartók közül azokat, akik eljöttek a tájékoztatóra. Juhász Zsófia elmondta: az idén Dunaújváros ad otthont a nagy múltú rendezvénynek április 13–15. között. Elhangoztak a legfontosabb dátumok is: a regisztráció február 15-én indul és március 12-én zárul, a pályázatok elektronikus feltöltésének határideje március 19., a nevezési díjak összegét átutalással március 30-ig kell megtenni. Szó esett arról is, hogy az elmúlt évektől eltérően a szervezők az idei évtől a szállásmegrendeléseket nem intézik, az az iskolák feladat lesz.

IMG_9484

Az idén egy új regisztrációs felülettel találkoznak majd a kapcsolattartók, amelyet a program egyik fejlesztője, Somossy Eszter mutatott be a résztvevőknek. A kivetítőn lépésről lépésre láthatták a regisztráció és a nevezés folyamatát egy próbajelentkezés keretében. A felmerült kérdésekre Sári Máté, a Diáknapokért felelős rendezvényszervező, valamint Juhász Zsófia válaszolt. A Diáknapokkal kapcsolatban minden fontos információ, szabályzat, nyilatkozat, az összes szükséges dokumentum megtalálható a www.diaknapok.hu oldalon. A további felmerülő kérdéseket a diaknapok@diaknapok.hu e-mail címen tehetik fel az érdeklődők.

IMG_9499