Diáknapok mozi szombaton

Diáknapi vetítésekre invitálja a fiatalokat a Dózsa Mozicentrum szombaton délután. 14.00 órától a Kincsem című magyar kalandfilmet nézhetik meg a diáknapos karszalaggal rendelkező diákok, 16.30-tól pedig a Valami Amerika 3. című vígjátékot vetíti a mozi.

Helyszín: Dózsa Mozicentrum, Dózsa György tér 1.

Belépés csak karszalaggal!

Április 14., szombat 14 óra

Kincsem

• magyar történelmi kalandfilm, 121 perc, 2017
Szereplők: Nagy Ervin, Petrik Andrea, Kovács Lehel
Rendező: Herendi Gábor

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

kincsem_plakat_dn

 
Április 14., szombat 16.30 óra

Valami Amerika 3.

• magyar vígjáték, 103 perc, 2018 
Szereplők: Hujber Ferenc, Pindroch Csaba, Szabó Győző
Rendező: Herendi Gábor

Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, amelynek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

Valami Amerika 3.