Gálával zárul a Diáknapok

Nagyszabású, színes, látványos gálaműsorral zárul április 15-én, vasárnap 14 órakor a Fejér Megyei Diáknapok a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházban. A gálára – ahogy az egész eseménysorozatra is – a belépés a közönség számára ingyenes.

Több mint ezer középiskolás fiatal részvételével április 13–15. között Dunaújvárosban zajlik a Fejér Megyei Diáknapok. A kulturális seregszemlén tizenkét kategóriában közel hatszáz produkciót és alkotást láthat a közönség és a zsűri. A vasárnapi gála a zsűri által javasolt legjobb színpadi produkciókból áll össze: könnyű- és komolyzenei együttesek, szólisták, kórusok, versmondók, színjátszók és a showtime műfajában jeleskedők adják elő újra a pénteki és szombati napon nagy siker arató produkcióikat; a látványosnak ígérkező show-t Szakál Attila koreográfus-rendező állítja színpadra.

IMG_7434

A legkiemelkedőbb produkciókért és alkotásokért járó kategória- és különdíjakat is a gála keretében vehetik át a díjazottak, és itt talál gazdára a megye és a két rendező város nagydíja, a közönségdíj, valamint a különleges fesztiváldíj is.

A Diáknapok programja és a gála megtekintése mindenki számára nyitott és ingyenes: a szervezők és a színpadra lépők várják a nézőtérre barátaikat, családtagjaikat és valamennyi érdeklődőt.