Március 11-ig tart a regisztráció

Az idén Székesfehérvár lesz a Fejér Megyei Diáknapok házigazdája, április 12–14. között középiskolások százai lepik el a várost. A regisztráció két héttel ezelőtt, február 8-án kezdődött, azóta összesen 17 iskola regisztrált a diákfesztiválra. Az új felületen egyszerű, gyors a folyamat, a szervezők várják a többi megyei intézmény jelentkezését is.

Két hete indult el a regisztráció az idei Fejér Megyei Diáknapokra, és már ez idő alatt is sok intézmény jelentkezett a középiskolás művészeti fesztiválra. Eddig összesen 17 intézmény regisztrált az erre szolgáló felületen. A többségük, 11 székesfehérvári iskola: Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Képességfejlesztő Iskola és EGYMI; Ciszterci Szent István Gimnázium; Gorsium Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium; Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI; Lánczos Kornél Gimnázium; Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI; Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola; Vasvári Pál Gimnázium; Székesfehérvári SzC I. István Szakgimnáziuma, Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma. Dunaújvárosból négy intézmény rögzítette a jelentkezését: Rosti Pál Gimnázium és Általános Iskola; Dunaújvárosi SzC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma; Széchenyi Gimnázium és Kollégium; Pannon Oktatási Központ, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskola. Regisztrált a rendszerben a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola Bodajkról, valamint a Kápolnásnyéki Általános Iskola, Gimnázium és AMI.

A Diáknapokra ebben az évben is tizenkét (hét színpadi és öt egyéb) kategóriában jelentkezhetnek a középiskolások. A Diáknapok honlapján minden szükséges információt megtalálnak az érdeklődők. A regisztrációs felület március 11-én, 23.00 órakor zár, a szervezők addig várják a megyei intézmények jelentkezését.